Puheenjohtajaklubi Oulu 7/2022

14.11.2022 klo 17.00 Scandic Oulu CityKlubi on täynnä, olemme sulkeneet ilmoittautumisen.

Puheenjohtajaklubi on Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien verkostoitumistilaisuus. Klubeja järjestetään Oulussa, Kajaanissa, Raahessa ja Ylivieskassa. 

Tervetuloa mukaan OULUN puheenjohtajaklubiin 7/2022. 

Aika: maanantai 14.11.2022 klo 17.00-19.00
Huom! Paikka: Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4, 90100 Oulu

Seuraavassa klubissa ei ole valmista alustusta.

Klubit järjestetään jatkossa ainoastaan lähitapahtumina, jolloin voidaan parhaiten edistää puheenjohtajien verkostoitumista ja vuorovaikutusta. 


Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen taloyhtiöjäsenten hallitusten puheenjohtajille. Puheenjohtajaklubin sivuilta pääset lukemaan aiemmat käsitellyt aiheet.

Tämän linkin kautta pääset antamaan keskustelutoiveita sekä vinkkejä alustuksiin. Voit ehdottaa myös itseäsi alustajaksi.  Näin ehdotukset pysyvät tallessa yhdessä paikassa. Vinkkilinkki pysyy samana koko ajan, sinne keräämme toiveenne ja poimimme sieltä ajankohtaisia asioita käsiteltäväksi.

Ilmoittautuminen päättyy 9.11. Otamme tilaisuuteen enintään 30 puheenjohtajaa, jotta klubi pysyy keskustelevana ja kaikilla on mahdollisuus tuoda esille näkökulmiaan klubitapahtumalle varatun ajan puitteissa.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.