Monipuolisia jäsenpalveluita yhtiönne edustajien käyttöön

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi tarjoaa jäsenkiinteistöjen edustajille monipuolisia palveluita. Kiinteistöliitolla on vahva kiinteistöjuridiikan, talous- ja veroasioiden sekä kiinteistönpidon asiantuntemus ja jäsenet saavat neuvontaa näissä kysymyksissä.

Taloyhtiöiden hallitusten jäsenillä ja isännöitsijöillä on merkittävä ja vastuullinen tehtävä. He vastaavat useimpien osakkeenomistajien merkittävimmän omaisuuden hoitamisesta ja omaisuuden arvon säilymisestä. Kiinteistöyhdistys ja Suomen Kiinteistöliitto auttavat jäsenyhtiöiden johtoa tämän vaativan tehtävän hoitamisessa. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten sekä isännöitsijän tai toimitusjohtajan toiminta helpottuu, kun tarpeelliset tiedot, neuvot ja ohjeet päätöksentekoa varten saa suoraan kiinteistöyhdistyksestä tai Suomen Kiinteistöliitosta.

Taloyhtiöt ovat monien uusien haasteiden ja muutosten edessä. Useat kiinteistöt ovat tulleet tai tulossa ikään, jolloin ne ovat merkittävien remonttien tarpeessa. Esimerkiksi putki- ja julkisivuremonttien määrä tulee kaksinkertaistumaan peräjälkeen usealla seuraavalla vuosikymmenellä. Liittymällä kiinteistöyhdistyksen jäseneksi, taloyhtiö saa tukea muutosprosessissa sekä apua pulmatilanteissa.

Monipuolinen neuvonta on objektiivista ja tasapuolista. Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi osa Kiinteistöliittoa koskevasta informaatiosta välittyy tiedotusvälineiden kautta. Yhdistyksen toimisto palvelee myös mediaa ja sidosryhmien edustajia aktiivisesti ja yhteydenottopyyntöihin vastataan ripeästi.

Tutkimusosastomme palvelee jäsenkiinteistöjen edustajia tarjoamalla tietoa mm. asuinkiinteistöjen hoitokuluista, energian- ja vedenkulutuksesta, isännöinti- ja kiinteistönhoitopalveluiden ostamisesta.

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.