Jäsenpalvelut

Neuvonta
Nopeaa apua laki-, hallinto-, talous-, työsuhde- ja teknisissä asioissa.
Neuvontaa jäsenet saavat sekä yhdistyksestä että Suomen Kiinteistöliitosta. Kiinteistöyhdistyksen neuvontaa on mahdollisuus saada myös henkilökohtaisissa tapaamisissa.

Jäsenlehti
Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita muun muassa lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista ja tilinpäätöksestä neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä

Suomen Kiinteistölehti
Valtakunnallinen kiinteistöalan ammattilehti, josta ilmestyy 10 numeroa vuosittain.

Taloyhtiölle maksutta omat kotisivut
Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut. Taloyhtiösivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia.

Kiinteistöyhdistyksen verkkosivut
Ajankohtaiset tapahtumat ja hallitustyöskentelyssä tarvittava materiaali suoraan jäsensivuilta. Tietopankissa luettavissa runsaasti lakitietoutta, Hallituksen jäsenen sähköinen tietopaketti sekä kiinteistöyhdistyksen koulutusten materiaalit luettavissa jäsensivuilla.

Edunvalvonta
Kiinteistöyhdistys seuraa yhteiskunnallista päätöksentekoa kiinteistöjen näkökulmasta osallistuen kiinteistönomistajia koskevaan keskusteluun. Voimakkailla kannanotoilla on pystytty vaikuttamaan mm. kiinteistöveron suuruuteen ja kunnallisiin tariffeihin.

Jäsenalennukset
Yhdistyksen jäsenkiinteistöt saavat alennuksia mm. sähköstä ja kiinteistöalan painotuotteista jne.

Koulutus- ja jäsentilaisuudet
Kiinteistöyhdistyksen jäsenilleen järjestämissä koulutustilaisuuksissa käytetään luennoitsijoina valtakunnallisesti ja paikallisesti tunnettuja kiinteistöalan asiantuntijoita, jotka antavat tietoa ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin.

Tutkittua tietoa
Yhdistys kokoaa jäsenilleen energiankulutustietoja, tilinpäätöstilastoja, vertailutietoja keskimääräisistä vastikemaksuista, käyttökorvauksista ja vuokrista päätöksenteon tueksi.

Työnantajapalvelut
Useilla taloyhtiöillä on palkkalistoillaan talonmiehiä tai siivoojia. Työnantajana toimiva taloyhtiö tarvitsee tarkkaa ja täsmällistä tietoa työlainsäädännöstä ja alan työehtosopimusten tulkinnasta. Kiinteistöalan työnantajajärjestönä kiinteistöyhdistys tuntee alan lainsäädännön ja sopimukset.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.