Jäsentaloyhtiöillemme kokoustila


Tarjoamme maksutta tiloja kokouskäyttöön jäsentaloyhtiöillemme (max 16 henkilöä). 

Tilat sijaitsevat osoitteessa Kirkkokatu 53, 90100 Oulu (alakerta, ei hissiä).

Tarkista varauksen yhteydessä tietokoneesi liittäminen kokoustilan projektoriin ja kaiuttimiin. Tilassa ei ole käytössä adaptereita.

Jäsenetu on käytössänne maanantaista torstaihin klo 16.00 - 20.00, (ei pyhän aattona), mikäli yhdistyksen tiloissa ei ole omia tilaisuuksia. Tila ei ole varattavissa työaikana eikä tilaa anneta ulkopuolisten käyttöön. Tilaa ei voi varata kesän aikana (kesä-elokuussa).

Hälytykset menevät automaattisesti päälle varausajan jälkeen. Mikäli olet tiloissa varauksen ulkopuolisella ajalla, joudumme veloittamaan mahdollisesta hälytyksestä aiheutuneet kulut varaajalta.

Käytössänne on tykki ja valkokangas, kahvin- ja vedenkeitin, kahvikupit kymmenelle, tussitaulu ja wc.

  • Kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä astiastot ovat käytettävissä, mutta käyttäjä tuo mukanaan kahvihöystöt, teen ym.
  • Tiskaathan, mikäli olet käyttänyt yhdistyksen astioita. HUOM! astianpesukone ei ole käyttökunnossa
  • Vessanpönttöön ei saa laittaa käsipaperia.
  • Järjestäthän pöydät ja tuolit alkuperäisille paikoille.
  • Sammutathan valot lähtiessäsi, myös vessasta.
  • Otathan kahvin- ja vedenkeittimen pistokkeet irti.
  • Varmistathan lähtiessä, että ulko-ovi menee lukkoon.

Tilan varaaja (isännöitsijä tai hallituksen puheenjohtaja) sitoutuu noudattamaan tilan käyttöohjeita ja korvaamaan kiinteistölle, kalustolle ja käytössä olleille laitteille mahdollisesti aiheutetut vahingot. Lisäksi laskutamme siivouksesta vähintään yhden työtunnin verran (50 € / tunti), mikäli tilan käyttöohjeita ei ole noudatettu.

Varaaja vastaa, että tilan suurin sallittu henkilömäärä (16) ei ylity.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä arkipäivänä. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen ja siitä aiheutuu yhdistykselle kuluja, laskutetaan ne varauksen peruneelta.

Ulko-ovi aukeaa koodilla. Koodin saa, kun on kuitannut tilan vuokrausehdot vastaanotetuksi. Koodia ei saa luovuttaa eteenpäin.

Varaukset tulee tehdä kolmea arkipäivää ennen ajankohtaa.
Varaukset: Merja Kokko p. 040 4854311, pohjois-suomi@kiinteistoliitto.fi.

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ei vastaa varaajalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista tilavarauksen peruunnuttua äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta syystä (esim. vesivahinko).

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.