Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi on pohjoispohjalaisten ja kainuulaisten asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöiden etujärjestö, joka on perustettu v. 1906. Yhdistys on osa Suomen Kiinteistöliitto -järjestöä, joka kokoaa yhteen kiinteistöalan toimijat.

Kiinteistöliitto edustaa kaikkiaan yli 30 000 jäsentä. Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi edustaa n. 1 400 taloyhtiötä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Jatkuvasti kasvava jäsenpohja auttaa yhdistystä ja koko liittoa turvaamaan taloyhtiöiden edut sekä alueellisesti että valtakunnallisesti.

Alueellisena yhdistyksenä Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi vaikuttaa paikalliseen päätöksentekoon kuten kunnallisiin maksuihin ja kiinteistöveroon. Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ja Suomen Kiinteistöliitto palvelevat jäsentalojen hallitusten jäseniä ja isännöitsijöitä heidän vastuullisessa tehtävässään.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.