Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi ry:n hallitus

Pasi Orava, puheenjohtaja

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, vuokranantaja, taloyhtiön hallitusammattilainen, Oulu

Edustan yhdistyksessä hallituksen puheenjohtajuutta ja hyvää yhteistyötä niin taloyhtiön osakkaisiin, asukkaisiin kuin isännöitsijöihin. Olen viimeisen 35 vuoden aikana toiminut useissa taloyhtiöiden hallituksissa puheenjohtajana ja jäsenenä. Minulla on hyvin vahva kokemus taloyhtiön hallinnosta. Sitoudun taloyhtiön toimintaan ja sen menestykseen. Minulla on selkeä kokonaisnäkemys taloyhtiöistä ja vahva osaaminen taloudesta. Toimin monen taloyhtiön hallitusammattilaisena.

Hannu Suomalainen, hallituksen 1. varapuheenjohtaja
Oulun puheenjohtajaklubin puheenjohtaja, Kiinteistöliiton digitaaliset palvelut -toimikunnan jäsen

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, asiakaspäällikkö, Oulu

Taloyhtiöiden haasteet ja niiden ratkominen ovat mielenkiintoista ja palkitsevaa työtä. Uskon että hyvällä yhteistyöllä isännöinnin ja palveluntarjoajien kesken pystytään jokaiselle taloyhtiölle löytämään sopiva kehityspolku eteenpäin.

Tätä positiivista kehittymistä olen omalla aktiivisella panoksellani viemässä hallituksessa eteenpäin.

Satu Kauppila, 2. varapuheenjohtaja

asianajaja, varatuomari, Oulu

Hallituksen jäsenenä tarjoan sekä yhdistyksen, että jäsentemme hyväksi oman oikeudellisen osaamiseni ja kokemukseni asunto-osakeyhtiöasioihin liittyen. Pyrin omalla toiminnallani varmistamaan, että yhdistyksemme toimii jäsentensä edun mukaisella tavalla, ja haluan erityisesti olla mukana kehittämässä jäsenpalveluitamme entistä paremmiksi. 

Vapaa-aikani kuluu hyväntekeväisyystoiminnan ja liikunnan parissa.

Ari Salmela hallituksen jäsen
Ylivieskan puheenjohtajaklubin puheenjohtaja, Kiinteistöliiton korjausrakentamistoimikunnan jäsen

Rakennusinsinööri, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Ylivieska

Olen Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen hallituksessa Kalajokilaakson edustajana.

Työni kautta olen kiinnostunut kiinteistöyhtiöiden hoidosta ja kunnossapidosta. Teen kiinteistötutkimuksia ja hoidan vahinkosaneerauksia sekä sisäilmanongelmaisten rakennusten korjaushankkeita. Tällä hetkellä olen työni ohessa rakennusterveysasiantuntija koulutuksessa.    

Ari Puolimatka, hallituksen jäsen

Laskentavastaava, rakennusinsinööri, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Oulu

Koulutuksestani ja työkokemuksestani on hyötyä taloyhtiöiden korjausrakennushankkeiden läpiviennissä. Kokemus hallitustyöskentelystä on tuonut rutiinia ja tehokkaita toimintatapoja taloyhtiön arkisten asioiden hoitoon.

Tavoitteeni kiinteistöliitossa on pitää liittymiskynnys matalana, toimia rakentamisen asiantuntijana, sekä tärkeimpänä jäsenpalveluiden laadun varmistaminen.

Helena Reinilä, hallituksen jäsen

Henkilöstöjohtaja, taloyhtiön hallitusammattilainen, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, kiinteistöalan hallitusammattilainen, Suomen Vuokranantajat ry:n aluepäällikkö, Oulu

Hallitustyössäni huolehdin siitä, että yhtiöiden talousasiat ovat kunnossa ja yhtiöistä huolehditaan suunnitelmallisesti pitkällä tähtäimellä. Hallitustyöskentelyn olen aloittanut 1990-luvun alussa ja tällä hetkellä toimin useamman taloyhtiön hallituksessa puheenjohtajana tai jäsenenä.

Minun mottoni alalla onkin: Turvallinen, terveellinen ja taloudellinen asuminen tulee olla kaikille mahdollista.

Jouko Arvola, hallituksen jäsen

Kiinteistöpäällikkö, rakennusinsinööri, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Oulu

Vuosikymmenien kokemus erilaisissa rakennusalan asiantuntijatehtävissä tuo monipuolista tietotaitoa taloyhtiöiden ongelmaratkaisuihin. Yhteinen asiamme on ylläpitää kiinteistöjemme arvoa ja varallisuutta sekä kestävää kehitystä.

Jouko Väänänen, hallituksen jäsen
Kiinteistöliiton vuokratalovaliokunnan jäsen

Insinööri (AMK), MBA , toimitusjohtaja Oulun Pysäköinti Oy

Minulla on kokemusta kiinteistöalalta, mm. kuntotutkimuksista, saneerauksesta ja rakennuttamisesta. 

Olen toiminut aiemmin ARA -yhtiön toimitusjohtajana ja nyt Oulun Pysäköinti Oy:n toimitusjohtajana. 

Kiinteistöjen arvo, kunnossapito ja kohtuuhintaisuus, ovat asioita, joihin toivon pääseväni vaikuttamaan.

Jouni Kostama, hallituksen jäsen

DI, eMBA, HHJ, hallituksen puheenjohtaja, Oulu

Olen eläkkeellä, mutta edelleen toimin hallitusammattilaisena.
Pitkän työurani olen tehnyt paperi- ja selluteollisuudessa.

Olen naimisissa Minna-Liisan kanssa ja asumme Oulussa Myllyojalla. Nautimme mökkeilystä ja ulkoilusta Lapin puhtaassa erämaaluonnossa. Harrastan intohimoisesti maalausta ja nautin kankaan peittämisestä paksuin öljyvärein impasto/ palettiveitsitekniikalla.

Jukka Rainto, hallituksen jäsen
Kiinteistöliiton isännöintipalvelut -toimikunnan jäsen

AIT, LKV, YKV, Auktorisoitu isännöitsijä

Olen toiminut lähes koko työikäni kiinteistöalalla, isännöintialan yrittäjänä noin 25 vuotta. Tällä hetkellä toimin isännöitsijätoimiston yksikönpäällikkönä Meri-Lapissa. Minulla on viisi lasta, joista yksi asuu vielä kotona. Asumme Oulun keskustassa. Toimin Oulussa useissa taloyhtiöissä hallituksessa ja hallituksen puheenjohtajana, myös hallitusammattilaisena. Kiinteistöliiton yhdistystoiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana yli 20 vuoden ajan pyrkien edistämään taloyhtiöiden edunvalvontaa.  
Olen ollut kunnanvaltuustossa ja kirkkovaltuustossa yli 20 vuoden ajan. 
Harrastan salibandya, kuntosalia, suunnistusta ja lenkkeilyä. 

Pasi Karjalainen, hallituksen jäsen 

Insinööri (AMK), HTT, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja jäsen useissa yhtiöissä, yrittäjä, Oulu

Toimin asiantuntija- ja digipalvelutuotannon yrittäjänä ja omaan pitkän ja monipuolisen työkokemuksen tekniseltä toimialalta kaupallisisissa ja teknisissä johtotehtävissä. Lisäksi opiskelut tuotantotalouden Diplomi-insinööriksi ovat aivan loppusuoralla. Kiinteistöpuolella olen ollut asunto-osakeyhtiöiden toiminnoissa mukana jo vuosikymmeniä, viime vuodet hallitustehtävissä. 

Pidän tärkeänä hyvää ja tarkkaa taloudenhallintaa sekä kiinteistöjen kunnossapitoa ja sitä, että taloyhtiö on hyvä asuinympäristö asukkailleen. Näissä isännöinnin ja hallituksen rooli on tärkeä. Arvostan pitkäjänteistä, aktiivista ja ennakoivaa otetta. Näen Kiinteistöliiton toiminnan tärkeänä vahvana vaikuttajana,  tiedon ja osaamisen tuottajana, unohtamatta laadukkaita tukipalveluja.

Pertti Jussila, hallituksen jäsen
Raahen puheenjohtajaklubin puheenjohtaja, Kiinteistöliiton hallituksen jäsen

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä, Raahe

Tavoitteena taloyhtiön turvallisuus, tekniikka ja talous. Olen toiminut taloyhtiön puheenjohtajana 34 vuotta. Tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajuuksia useampi.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.