Isännöintivaliokunta 2022

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen hallitus on perustanut isännöintivaliokunnan. Puheenjohtajaksi on nimetty Pasi Orava. Sihteerinä toimii yhdistyksen toiminnanjohtaja Johanna Laitala.

Perustetun valiokunnan tarkoituksena on verkostuminen sekä vuoropuhelu toiminta-alueemme isännöitsijöiden kanssa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyvissä ajankohtaisissa kysymyksissä.

Valiokunta ei käsittele isännöintiyrityksien liiketoimintaan eikä isännöitsijöiden elinkeinopoliittiseen edunvalvontaan liittyviä asioita.

Yhdistys lähestyi jäsentaloyhtöiden isännöitsijätoimistoja kevään aikana ja tiedusteli halukkuutta valiokuntatyöskentelyyn. Työvaliokunta sai 11 isännöitsijältä ilmoitukset, että mukana ollaan jos valitaan.
 
Isännöintivaliokunta 2022:

Pasi Orava, puheenjohtaja, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, hallitusammattilainen, Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi hallituksen jäsen

Antti Makkonen, Retta Isännöinti Oulu
Mika Tihinen, Kiinteistötahkola
Jenna Haapaniemi, Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy
Janne Väyrynen, Oulun Isännöintikeskus Oy
Jarmo Koskela, OP Koti Pohjoinen Oy

Johanna Laitala, sihteeri, Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi toiminnanjohtaja
johanna.laitala(at)kiinteistoliitto.fi


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.