Muut palvelut

Kirjalliset lausunnot ja yhtiöjärjestysmuutokset
Jäsentaloyhtiöt voivat kiistanalaisissa asioissa pyytää kirjallista lausuntoa Kiinteistöliitolta. Kiinteistöliiton kirjallisen lausunnon perusteella asia saadaan usein ratkaistuksi ilman kallista, raskasta ja riskialtista oikeusprosessia.

Kirjallinen lausunto on maksullinen jäsenpalvelu, joka hinnoitellaan työmäärän mukaan. Mahdollisessa oikeudenkäynnissä Kiinteistöliiton kirjallinen lausunto on hyvä selkänoja ja tuki taloyhtiölle.

Lausunto perustuu aina jäsentaloyhtiön toimittamiin tietoihin. Jäsentaloyhtiö vastaa riittävien ja oikeellisten tietojen toimittamisesta.

Varsinaisia toimeksiantoja ei tarjota palvelumuotona, mutta yhtiöjärjestyksen muutoksia ja pienimuotoisia asiakirjojen laatimisia on mahdollista tilata erillistä korvausta vastaan.

Tutustu hinnastoon.

Palkanmääritykset
Talonmiehen ja siivoojan palkkauksessa kiinteistöyhdistyksen as tuntemuksella päästään oikeaan lopputulokseen.

Kiinteistöalan painotuotteet (Kiinteistömedia Oy)
Kiinteistö- ja taloyhtiöaiheiset kirjat, lomakkeet, verkkokirjat ja -kurssit yhdistyksen jäsenille jäsenhintaan.

Kunniamerkit
Kiinteistöalalla ansioituneita tai luottamusmiehinä toimineita on tyylikästä muistaa kiinteistöalan kunniamerkillä. Suomen Kiinteistöliitto toimittaa kunniamerkit hakemuksesta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.