Yhteistyökumppaneidemme tarjoamia jäsenetuja

* Oulun Energia, lämpöturva 
* Kiinteistömedia Oy:n edut
* Carmenia Oy, leikkipaikan vuositarkastuksesta - 10 %, kerro taloyhtiösi jäsennumero tilauksen yhteydessä. Etu on voimassa toistaiseksi. Tiedustelu ja tilaukset toimisto(at)carmenia.fi. Lue aihetta käsittelevä blogi.
* Talotuki Oy  tarjoaa Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsentaloyhtiöille energiatodistuksen laadintahinnasta -10%. Etu on voimassa 31.3.2024 saakka. Tiedustelut ja tilaukset: oulu(at)talotuki.fi.

Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi on hyväksytty Pohjois-Suomen pelastusliitto ry:n jäseneksi 1.1.2024 alkaen. Pelastusliiton jäsenyyden kautta Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen jäsenet saavat Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön koulutuksista alueellaan jäsenalennuksen ja yhteistyötä lisätään muutoinkin mm. yhteisiä koulutustilaisuuksia järjestämällä. Jäsenalennus koulutuksista on noin 15 %. Koulutuskalenterissa kunkin koulutuksen hinnoittelussa mainitaan erikseen jäsenhinta. Jäsenalennus koskee jäsentaloyhtiön hallituksia, isännöitsijöitä ja taloyhtiön turvallisuusvastaavia.
 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.